luni, 4 iunie 2012

A Gentleman's Dignity


De la regizorii si scenarista megasuccesului SECRET GARDEN, un serial cu replici fierbinti! Dialog tesut ca iedera ce urca, urca, urca si te incanta in orice anotimp!

Un soap opera delicios de haios. In sfarsit avem un story line privit sub ochi de barbat. Personajele sunt construite din perspectiva diferita fata de orice alta drama. Se simte din tiltu, din imagini. Captiveaza privirile pentru ca avem in prim plan viata celor 4 fantastici care au trecut peste ani impreuna si astfel au reusit sa ramana inca vigilenti, voinici si incredibil de atractivi. Tu le-ai dai 40 de ani?
Vine varsta de 40 de ani, uite sub forma inovatoare, prin povestile unor barbati moderni, barbatii secolului nostru, conteporani, atat de prezenti in vietile noastre fara sa ne dam seama.
M-a atras ideea dramei. Si nu am regretat. Iata, vine acum o noua expozitie in galeria mea de arta.
Si mai mult, merita urmarit acest serial, pentru ca ne incanta cu exuberanta lor:

1. Jang Dong Gun
2. Kim Soo Ro
3. Kim Min Jong
4. Lee Jong Hyuk
5. Kim Ha Neul

Povestea se invarte in jurul a patru chipesi domni recent trecuti de 40 de ani. Cine spunea ca la varsta aceasta un barbat trebuie sa aiba familie, copii si o viata deja banala?.. Uite ca nu si in modernitatea de azi. Nu atunci cand patru tineri de 18 ani, ajung ca dupa 24 de ani sa fie tot impreuna, cu bune cu rele si mai ales cu voie buna. Doar asa sunt baietii veseli, nu?
Ii cunoastem asadar pe:
 Kim Do Jin (Jang Dong Gun cunoscut si din drama Il-Ji-Mae) arhitect si co-partener la firma de arhitectura este burlac si foarte iubaret de femei; intr-un interviu dat unei reviste de profil, spune ca el nu vrea sa se insoare niciodata si  nu vrea copii. Este foarte viclean in gandire atunci cand vine vorba de femei, nu se lasa pana nu castiga ceea ce-si propune. Intr-un cuvant, el e al nostru Don Juan. Si pentru ca a pus ochii pe Seo Yi Soo (Kim Ha Neul din filmul You're my pet), o profesoara de liceu si arbitru al echipei de baseball unde joaca amicii sai, va face orice ca sa iasa cu ea. Mai ales ca a cunoscut-o in circumstante asa neobisnuite... agatandu-si geanta de rochia ei de mohair care s-a desirat descoperindu-i....fundul....

 Im Tae San (Kim Soo Ro a jucat in God Of Study) este la randul lui inginer in arhitectura, celalalt co-partener la firma de arhitectura, alaturi de Do Jin. Este un tip coleric, vorbeste mult si inflacarat, este foarte atasat lucrurilor. Incepe o relatie cu Se Ra (Yoon Se Ah) care are urcusuri si coborasuri, evidentiindu-i temperamentul pe parcursul intamplarilor prin care trece cu Se Ra. Tot el, are o sora mai mica, MeAhRi (Yoon Jin Yi) care se intoarce din state de la studii.

 Choi Yoon (Kim Min Jong binecunoscut cu rolul negativ din A Man Called God) este avocat de profesie, specializat pe incheierea de divorturi. Me Ah Ri ii poarta un soi de iubire, fiind bizara datorita diferentei de varsta, de peste 2o de ani. Cum va evolua oare calea celor doi?

  Lee Jung Rok (Lee Jong Hyuk cunoscut si din Crime Squad, Chuno) este singurul din cei patru, care e casatorit. Insa relatia cu sotia lui, Park Min Shin (Kim Jung Nan faimoasa cu drama You are my destiny) nu e cea mai fericita, Jung Rok fiind un petrecaret, glumet si foarte atras de femei (mai ales de cele tinere), iar mariajul este fragil, Min Shin amenintand in fiecare clipa de divort si mai mult, fiind pe urmele sotului mereu. De aceea, gentlemanii nostri vor trece prin diverse patanii, ca sa ii ia apararea amicului lor insurat.



TRAILERE



Vizionare episoade online aici!!


translation by cielle
english: viki.com
** Pentru download episoade, click AICI

Vizionare episoade online in engleza!!
Sursa 1
Toate episoadele AICI






Pentru a avea acces si din Romania, descarcati ultrasurf (buton mare de download in dreapta sus a paginii) rulati programelul si accesati viki.com din IE. (Programul e mic, si nu trebuie facute setari, cand se deschide, in mod automat deschide si browserul de IE). 
Link spre drama A Gentleman's Dignity: VIKI
Aveti posibilitatea de a viziona si in romana in masura in care exista tradus.

Soundtrackuri din drama (OST) 

1. Kim Tae Woo - High, high!
2. Park Eun Woo- Everyday
3. Kyun Woo- When I look at you
4. Jeon Geun Hwa- Beautiful Words

30 comentarii:

Unknown spunea...

Holla si bine ai revenit!!!!
Spor cu noul proiect.

cielle spunea...

Iti multumesc!

Anonim spunea...

Te felicit pentru alegerea facuta. Imi place foarte mult acest serial si as vrea sa-l adaug colectiei mele. (email-ul meu este fairy_pr1ncess@yahoo.com)Iti multumesc pentru efortul depus.

cielle spunea...

Ti-am trimis pe adresa de mai sus. As dori sa imi confirmi primirea. Adresa e cu 1 la email nu cu i, corect?

Anonim spunea...

multumesc

Anonim spunea...

Da, adresa de email este cu 1 si am primit episoadele trimise. Iti multumesc mult. Succes in continuare.

Unknown spunea...

Multumesc pentru efortul tau. Spor in continuare.

cielle spunea...

Multumesc mult!
Ma bucur ca va place aceasta drama!

Unknown spunea...

Buna.Foarte buna alegere ai facut cu acest serial.Ca dealtfel si Secret Garden care este nr 1 pentru mine.de unde rezulta ca avem gusturi asemanatoare*Si daca nu indraznesc prea mult, pentru download episoade, trebuie lasat aici o adresa mail aici? sau exista si o alta modalitate mai confidentiala? multumesc

cielle spunea...

Buna Maria!

E frumos sa descoperim ca undeva cineva imparte aceleasi pasiuni ca si tine, ce mi-ar placea si mai mult ar fi ca astfel de persoane sa ne intalnim si sa impartim povestiri despre ce ne place...fiindca uneori doar de atat avem nevoie ca sa simtim ca exploram si noi lumea asa cum ne place!

Pentru episoade, cred ca le voi urca zilele acestea pe ceva site ca sa fie accesibile mereu atunci cand fiecare are timp si le vrea. Inca construiesc acest sistem/proiect, cand e ceva concret, va aparea fie pe bolg, fie voi lasa eu un nou comentariu.

Anonim spunea...

Iti multumesc pentru episoadele postate. Te rog frumos sa postezi la download si episodul 10. Felicitari pentru munca depusa.

Anonim spunea...

buna unele parti nu pot sa le downloadez imi zice ca fisierul e expirat...

cielle spunea...

Salut!
Daca imi lasi exact care parti si de la ce episoade, pot sa incerc sa vad despre ce e vorba:)

Anonim spunea...

buna poi de la episodul trei nu mai pot sa descarc

Anonim spunea...

ep 2 partea a doua. ep 3,4,5,6,7,8 si ep 12 partea 3 si 4 acestea nu merg

cielle spunea...

ooo, asta chiar e o problema... ceea ce s-a intamplat de fapt, nu eca au expirat fisierele, ci site-ul si-a inchis din servere datorita unui raid (banuiesc ca e ilegal ceva la mijloc cu site-ul) iar 60% din datele stocate se incearca inca a fi recuperate...aici cred ca sunt incluse si aceste episoade...
eu voi incerca sa pun din nou, dar nu stiu pe cand exact. Multumesc de intelegere.
:)

Anonim spunea...

O sa astept:) ms

Anonim spunea...

ms ptr traducerea acestui minunat serial.nu stiu ce se intampla dar ultrasurf nu mai merge se poate face ceva in legatura cu aceasta problema ?.multumesc

cielle spunea...

Hmm, tot ce pot sa te sfatuiesc este sa incerci sa-l descarci din nou de pe site-ul lor. Am avut si eu problema ca se bloca, atunci trebuia sa inchid si sa deschid din nou programelul(impreuna cu IE). Ar trebui sa functioneze:)

Anonim spunea...

am incercat dar tot imi da eroare. nu stiu ce se intampla ptr ca pana saptamana trecuta mergea perfect.multumesc

Filebook spunea...

i love this korean drama series

cielle spunea...

Download episoade, e din nou valabil! Grabiti-va, timpul e limitat!
xoxo

Anonim spunea...

buna ,super alegerea facuta!multumesc mult pentru traducere, mai am o rugaminte... de la ep.7-16 nu mai pot copia imi spune ca timpul e expirat ...dar totusi spune ca episoadele sunt valabile pana pe 27 februarie...

cielle spunea...

E din cauza ca contul ofera la public posibilitate de download de doar 1 GB pe zi (practic poti lua 2 epis zilnic).
Voi incerca sa remediez situatia cat de repede, pana atunci incearca sa iei cate doua episoade pe zi.
O zi frumoasa!

Anonim spunea...

Multumesc si tie o zi calduroasa, azi am vazut asta... o data la 2 zile pot luat 2 episoade :)

Anonim spunea...

ahh ...am uita sa precizez de unde downloadez apar doar 16 episoade...sunt compresate toate 20 sau urmeaza sa apara si celelalate 4...multumesc inca o data .

cielle spunea...

Vor apare si restul episoadelor pentru download.

adissan spunea...

Multumesc pentru traducerea acestui serial si posibilitatea de a-ldescarca!

Anonim spunea...

multumesc, pana la urma am reusit sa l descarc , o zi frumoasa pup

Ionut spunea...

Buna!
Am cautat fara succes,sa gasesc serialul subtitrat.Exceptand viki, care ma omoara cu reclame iar filmul se vede sacadat.E vreo sansa sa-l repui online ? Daca e costisitor pentru tine,imi ofer ajutorul pentru hardsub si upload,iar sursa va fi pusa aici (link-ul de vizionare /download )
Multumesc anticipat!

 
Template designed using TrixTG