Rooftop PrinceIndeed...

Nu se cade sa vizionez un serial si sa nu scriu nimic despre el... asta ar insemna ca nu l-am vizionat de fapt, ca am pierdut vremea in mod robotic, atunci cand timpul meu e asa de pretios si ar fi trebuit sa il valorific ca atare.
Dar, stop. O clipa. Da, timpul meu e pretios, dar nu ampierdut vremea cu acest serial. A fost o calatorie, asta e valoarea pe care o acord eu dramelor coreene.
Cel mai mult pe lume imi plac calatoriile. Sunt nestatornica, nu am patrie... Patria mea e amalganul de calatorii, vizite... Iar in momentul in care nu cu pasii, le realizez prin serialele coreene. Nu altceva. Doar ele.

Asadar, am incheiat o alta calatorie minunata. Cu adevarat! Si ceea ce i-a adus un farmec aparte a fost faptul ca, am avut parte de 2 calatorii intr-una singura: o calatorie in evul mediu sud-coreean si una in cel contemporan. Mixul imbatabil!

Am vazut imagini excelente din orasul Seoul! Si daca stau sa reflectez, acum ca s-a terminat aceasta drama, ma gandesc ca si eu, fata de Seoul e ca si cum am fi in alte ere. Aici traiesc viata mea moderna romaneasca... acolo cineva face la fel... si nu ne vom intalni niciodata.. Deci, traim oameni in aceleasi vremuri, dar fiindca nu vom cunoaste meleagurile indepartate din cine stie ce colt al lumii, e ca si cum am trai defalcat in timp...

Si pentru ca imi place sa spun ca din orice drama am invatat ceva, nu doar ca am privit in ecran cu capul gol si ochii fara ochi... Rooftop Prince a fost o lectie prin care:

  • am realizat ca trebuie sa pretuim fiecare moment din fiecare zi, sa ne spunem si sa facem lucrurile dorite cu/pentru persoana draga noua, caci nu stim cand aceasta va deveni vant... (si totusi poate ne vom inatlni in alta viata?! ... m-a pus pe ganduri filozofice serialul)
  • credinta desavarsita in ceva/cineva este o comoara si daca o stapanesti vei fi un invingator ( de exemplu, vezi cum printul nostru crede ca va descoperi adevarul si va face dreptate atat in prezentul lui Park Ha cat si in prezentul sau)
  • timpul e relativ... (si sustin asta cu fervoare de mult mult timp, uite ca si altii considera la fel..:P)
  • Intotdeauna, dar Intotdeauna, ADEVARUL va iesi la iveala intr-un final. Asa ca, de ce sa nu fim adeptii lui si astfel, cei care castiga?! 

Nu uita tu, cel care citesti aceste randuri: 


Priveste partea senina a lucrurilor! Zambeste!*melodia mea preferata din OST*
 
Template designed using TrixTG