sâmbătă, 5 februarie 2011

De ce drame coreene?

Pentru ca pur si simplu ma fac sa uit de stresul cotidian si mai mult, invat mereu ceva nou. Un sfat, o noua viziune sau doar un cuvant, insa acestea imi aduc satisfactie zi de zi.
Spre deosebire de filmele coreene, dramele au acel ceva magnetic, care le fac "lovable". Imbinarea umorului cu aspecte triste de viata ti se lipeste de inima. Razi atat de natural, zambesti la inocenta lor si devii fan. Nu poti sa nu indragesti acel aer inocent primaveratic pe care il aduc dramele coreene.
Dedic acest blog celor carora le place simplitatea vietii.

20 comentarii:

Anonim spunea...

Intradevar Cielle, ai mare dreptate in legatura cu dramele coreene...si eu m-am indragostit de ele atat de comediile romantice cat si de dramele istorice...toate ma fac sa ma simt mai bine, din fiecare invat cate ceva , stau cu sufletul la gura sa vad ce se mai intampla..imi aduc lacrimi in ochi, ma fac sa rad in hohote sau sa vorbesc singura de nervi privind diverse scene...da.. este o lume deosebita, o lume pe care abia am descoperit-o dar care e un fel de dragoste la prima vedere...Abia astept noutatile tale..o zi buna ,cu drag Mihaela( mmichaela79@yahoo.com)

Doina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Doina spunea...

Mare dreptate ai !
Mie ,categoric,dramele si filmele coreene mi-au schimbat viata!!!
In decurs de aproape doi ani,am urmarit 122 de seriale si 29 de filme!!( oare pot intra in "Cartea Recordurilor"???) =))
mai poti vedea filme americane??? eu NU!!! sigur,acum ca am descoperit cinematografia coreeana,nu judec eu americanii...dar....cum bine spuneai tu,cielle,este ALTCEVA!!!
Ma bucur tare mult cand intalnesc un adevarat fan Korea film!
Daca vrei sa schimbam impresii in acest sens....iata ID-ul meu
cosma.doina@yahoo.com sau
http://www.youtube.com/user/doina2407

Anonim spunea...

Fascinanta lumea descoperita prin filmele si serialele asiatice!Te simti mai bogat sufleteste, mai normal, mai uman.Au un mod de a tansmite care te implica, uneori te confunzi cu eroii, traiesti iubiri care nu sunt ale tale ca si cum ar fi, te scufunzi in abisul durerii, te inalti printr-un zimbet sau un simplu gest cu o incarcatura uriasa... E ceva ce ne lipsea si am gasit aici.
Cielle, mii de multumiri ca imparti cu noi rodul muncii tale si ne oferi traducerea acestui serial deosebit!

Anonim spunea...

Am ales dramele coreene deoarece mereu iti lasa la sfarsit un ,,gust'' dulce-amararui,te atrag in lumea lor plina de dragoste,fericire,intalnesti iubiri care lupta pana la capat.
Iti multumesc ca ne traduci aceasta drama amuzanta si plina cu dragoste,Cielle.(Melania)

Anonim spunea...

buna! am vazut ca urmaresti A Man Called God.l-ai gasit undeva cu titrare in romana?
eu urmaresc kdrama de ceva timp si pentru ca nu prea am experienta pe forumuri si bloguri le-am cam urmarit in engleza, dar totusi mi-ar placea sa le vad si in romana.
multumesc!

cielle spunea...

Eu in principu ma uit la orice drama in engleza din obisnuinta, dar nu stiu sa fie sub in romana la aceasta drama inca.
subtitrari in romana la kdrame sunt pe asiacinefil.com, dar daca nu ai cont, e destul de greu, caci nu se mai fac inscrieri acum.
oricum poti gasi sa vizionezi online cu sub in romana, trebuie sa dai doar search pe google:)

Anonim spunea...

Buna Cielle! :).Nu vreau sa te sacai la cap,dar episodul 7 cand il vei traduce ? Astept cu nerabdare sa vad ce se mai intampla :) .Mersi `pa-pa

Anonim spunea...

Draguta mea, Cielle esti o scumpa.Ai spus tu........
De ce Drame Coreene?
Doamne Dumnezeule cat de bine ai exprimat in cuvinte exact ceea ce simt si eu....Multumesc pentru tot ceea ce faci. Iti doresc tot binele din lume.

Anonim spunea...

buna cielle ,unde ai urmarit tv showu-ul we got married...as dori mult sa -l vad mai ales ca este cu kim hyun joong :)

cielle spunea...

Eu am urmarit pe siteul dailymotion.com, dar stiu ca episoadele din primul sezon exista parca pe mysoju.com si daca kim hyun joong a jucat in primul sezon ar trebui sa il regasesti in epis. de pe mysoju ;)

Anonim spunea...

multumesc mult!cielle you 're the best!

Anonim spunea...

scuze daca te deranjez! dar nu pot accesa pagina cu secret garden?!? :(( imi placea mult drama si nu am reusit vad decat 3 episoade :((...imi spune ca pagina nu exista?!?... e in mentenanta sau nu mai exista! multumesc anticipat. o zi placuta in continuare!

D3athAddict2089 spunea...

Buna! KCu.Ro (KCulture in Romania) este o comunitate care se ocupa cu organizarea evenimentelor in legatura cu Coreea. Am dori un id de messenger, daca se poate. Multumim. O zi buna! KCu.Ro Team

cielle spunea...

da, a fost in mentenanta oarecum:) s-a rezolvat acum;)

Anonim spunea...

multumesc mult pentru promtitudine!vacanta placuta ! sa ne auzim cu bine in octombrie!

aandreea46 spunea...

Buna !.As vrea sa stiu si eu care sunteti fani Lee Junki :d .Dati add la id : leejunkiromania si vizitati-ne pe forumul http://leejunkiromania.myforumgratuit.ro/ , iar daca va place puteti sa va faceti cont ,dar sa fiti activi :x V-am pupat ! .Have enjoy !

fankorea spunea...

Multumesc in primul rind pentru traducere cielle, dar este o problema cu episodul 19.Sunt suprapuse replici in traducere.Crezi ca poti sa le corectezi?

raluka spunea...

Iti multumesc pentru efortul pe care l-ai depus la traducerea acestei drame minunate. Si eu am observat problema episodului 19....

Vali spunea...

Am descoperit de curand serialele coreene si sunt foarte incantata. Am urmarit serialul "Obstetricieni si ginecologi", un super serial cu teme medicale si cu actori minunati. Sper, in continuare, sa mai pot viziona astfel se seriale. Cred ca cei ce se ocupa de traducerea acestor seriale coreene fac un lucru deosebit si le multumesc foarte mult. Ma bucur ca existati si ne incantati cu traducerea lor. Imi dorect foarte mult sa mai gasesc traduse seriale coreene cu teme medicale.

 
Template designed using TrixTG